info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Bull bar – Misutonida – Spoiler Bar – 76 mm – Crom ili Crna mat – Mitsubishi L200 e/c (2010-2015)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Niski spojler nije samo elegantni dizajn, već zahvaljujući širokom dizajnu – štiti donji dio branika tijekom sudara na cesti i tijekom vožnje na terenu. Niska zaštitna cijev spojlera s osovinskom pločom svojom konstrukcijom pokriva cijelu širinu prednjeg dijela, učinkovito štiteći donje dijelove branika. Dizajniran je na takav način da naglasi individualni karakter vašega vozila,  u skladu s najnovijim EU standardima i sa zahtjevima Direktive 78/2009 /EC.

To znači da su proizvodi proizvedeni po najvišim standardima sigurnosti i uspješno su prošli sve certifikacijske testove u pogledu sigurnosti pješaka. Spojler daje agresivan, terenski izgled. Izrađen je od nehrđajućeg čelika (AISI 304), ručno polirane kako bi se osigurala održivost i pružila dodatna zaštita integralnim elementima vozila.

373,75  (bez PDV 299,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

SLF/260/IX
  • Zaštitne šipke, 76 mm
  • Materijal 100% INOX
  • Jednostavna montaža, nema bušenja
  • EU Certifikat
  • Uključen kompletan montažni set i jednostavne upute za ugradnju vašeg automobila.

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This