info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Strands Siberia LED BAR – Strands INFINITY Curved LED bar 20″

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Predstavljamo prvu zakrivljenu LED traku na svijetu s beskonačnim dizajnom. Inovativni dizajn pruža izgled bez obruba, omogućujući leći da se rasteže u kutove. Moderan i lijep, razvijen za profesionalne korisnike na umu. Uklanjanjem svih rubova dopuštamo mu da postigne puni potencijal. Vrhunski svjetlosni učinak, izvanredno svjetlosno iskustvo i poboljšana zaštita od prljavštine. Inspiracija dolazi od pionira u automobilskoj industriji, što je vidljivo u dizajnu i funkciji. Lako se montira. Nosači sa strane i sa stražnje strane, omogućujući nekoliko mogućnosti montaže. Dizajniran je da odgovara današnjim aerodinamičnim vozilima. Reflektorska čašica i OSRAM diode optimizirane su jedna za drugu, razvijene kako bi vam pružile najbolje svjetlosno iskustvo. Svjetlo tamo gdje vam je najpotrebnije. Svjetlosni snop ga čini prikladnim i za zakrivljene ceste i za ravne dionice. Nema nepotrebnih značajki, samo čisti dizajn i funkcija. Serija infinity LED traka također uključuje ravnu LED traku od 20 inča (part. br. 809150).- Zakrivljeni oblik- E-odobreno- Infinity dizajn- 1 lux na 445 mProduktblad

Vrsta LED OSRAM
Vrsta LED svjetiljke
PCS LED 12
Napon (V DC) 9-32V DC
Teorijski učinak (w) 12V 60
Teorijski učinak (w) 24V 60
Potrošnja (w) 12V 53,5
Potrošnja (w) 24V 54,3
Teoretski lumen 7200
Stvarni lumen 4205
1 LUX @ m 445
Kelvin 6000
IP-klasa 69K
Boja kućišta Crna
Prozirna leća u boji
Boja LED je Bijela
Kombinirani uzorak grede
Priključak DT
Duljina kabela (mm) 430
Materijal držača Nehrđajući čelik
Materijal kućišta/šasija Aluminij
Materijal leće Polikarbonat
Duljina (mm) 532,24
Dubina (mm) 72,64
Visina (mm) 58
Visina uključujući nosač (mm) 72
Radna temperatura -20°C -+40°C
ADR odobren br
E-odobreno Da
Prema propisu ECE R112
Poziv na broj 50
EMC ECE R10

 

 

165,00  (bez PDV 132,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

809151

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This