info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Zaštita privatnosti

Zaštita Vaših osobnih podataka nam je važna, stoga Vas pozivamo da se u nastavku upoznate s koracima koje poduzimamo kako bi zaštitili privatnost korisnika naše internetske stranice.

Svi podaci posredovani s Vaše strane su doborovoljno dani.
U našoj evidencijskoj bazi kupaca prikupljamo i pohranjujemo Vaše osnovne identifikacijske podatke neophodne za registraciju korisničkog računa na internetskoj stranici www.padiss-horvat.hr, za obavljanje kupovine putem istoimene internetske trgovine ili za sudjelovanje u marketinškim aktivnostima povezanim s našim proizvodima i uslugama.
Podatke prikupljamo i koristimo isključivo u svrhu ispunjenja naših obveza prema Vama, u skladu s obavljanjem naše djelatnosti, što uključuje i posredovanje potrebnih podataka kurirskim službama za realizaciju isporuke Vaše narudžbe.

Padiss-Horvat d.o.o. štiti Vaše osobne podatke u skladu s važećom zakonskom regulativom, te shodno tome iste ne objavljuje, niti ne čini dostupnim trećim osobama. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

 

Kolačići

Jedan on načina kojim prikupljamo podatke o korisnicima naše internetske stranice, kako bi istu unaprijedili, a Vama poboljšali iskustvo pregledavanja, je upotreba kolačića (eng. cookies).

Kolačić je podatkovna datoteka koju posjećena internetska stranica pohranjuje na Vaše računalo s ciljem njegova prepoznavanja pri ponovnoj posjeti. Kolačići u pravilu služe za posredovanje specifičnih sadržaja definiranih od strane korisnika određene internetske stranice. Kolačići ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.

Padiss-Horvat d.o.o. koristi:

– osnovne web kolačiće koje ubrajamo u kolačiće sesije, tj. privremene kolačiće s obzirom da se uklanjaju s računala po zatvaranju internetskog preglednika, te služe za osnovno korištenje internetske stranice

– kolačiće funkcionalnosti i učinkovitosti vezane za Vaše korisničke podatke koji spadaju u red trajnih kolačića, jer ostaju na računalu i nakon zatvaranja internetskog preglednika, te u pravilu imaju datum isteka daleko u budućnosti ili do trenutka dok ih sam korisnik ne izbriše

– kolačiće za analizu prometa internetske stranice, što tretiramo kao kolačiće trećih strana
Padiss-Horvat d.o.o. pritom koristi Google Analytics, uslugu tvrtke Google Inc. za analizu posjećenosti i korištenja internetske stranice www.padiss-horvat.hr.
Usluga Google Analytics automatski prikuplja podatke o posjetiteljima i korisnicima internetskih stranica praćenjem izvora posjete stranica, vremena provedenog na njima, upotrebe ključnih riječi za pretraživanje, …
Uslugom Google Analytics želimo poboljšati privlačnost i praktičnost naše internetske stranice i njenog sadržaja, ali i otkriti eventualne nedostatke u sklopu naše on-line ponude, a sve s ciljem pružanja kvalitetnijeg iskustva korisnicima.
Pozivamo Vas da se detaljno informirate o načelima sigurnosti i privatnosti usluge Google Analytics neposredno na njihovim internetskim stranicama, te ukoliko se ne slažete s prikupljanjem podataka putem navedene usluge da istu isključite ovdje.

Sukladno zakonskoj regulativi, obvezni smo prije spremanja kolačića na Vaše računalo zatražiti Vaš pristanak. Ukoliko odlučite onemogućiti kolačiće i dalje ćete moći koristiti internetsku stranicu www.padiss-horvat.hr, no pojedine njene funkcionalnosti neće Vam biti dostupne. Nadalje, Padiss-Horvat d.o.o. odbija svaku odgovornost glede posljedica koje mogu nastati zbog smanjene funkcionalnosti vlastite internetske stranice kao rezultat nemogućnosti spremanja ili dohvaćanja kolačića koje ste odbili ili izbrisali.

Postavke kolačića možete kontrolirati i konfigurirati unutar Vašeg internetskog preglednika.

 

 

Share This