info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Sigurnost

Padiss-Horvat d.o.o. poduzima sve potrebne mjere kako bi zajamčili sigurnost vlastite mreže i baze podataka, kao što koristi i niz sigurnosnih tehnologija i postupaka kako bi pomogli zaštititi Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, uporabe ili objavljivanja.
Nažalost, ne možemo u potpunosti jamčiti sigurnost podataka objavljenih na našoj internetskoj stranici, stoga je potrebno napomenuti da svaki korisnik internetskih stranica www.padiss-horvat.hr koristi iste na vlastitu odgovornost, te vrši prijenos informacija na vlastiti rizik.

Između Vas kao korisnika i naše internetske stranice koristi se veza zaštićena SSL certifikatom koja upotrebljava TLS 1.2 protokol sa 256 bitnim RSA ključem i 128 bitnom AES šifrom.

Prilikom registracije u našu internetsku trgovinu dužni ste kreirati korisničko ime i lozinku, pri čemu je potonju moguće izmijeniti u svakom trenutku putem korisničkog računa. Svoje pristupne podatke ne bi smjeli dijeliti s drugim osobama.
Podsjećamo da ste odgovorni za sve aktivnosti i narudžbe izvršene pod Vašim korisničkim računom.
Ukoliko postoji opravdana sumnja u zloupotrebu Vašeg korisničkog računa, molimo da nas kontaktirate putem slijedeće adrese elektroničke pošte:
padiss.horvat.shop@gmail.com

Padiss-Horvat d.o.o. zadržava pravo zatražiti od korisnika promjenu lozinke ili izvršiti blokadu korisničkog računa ukoliko smatra da postoji određeni sigurnosni propust.

Prilikom registracije i/ili kupovine u našoj internetskoj trgovini sistem će poslati određene podatke na verifikaciju trećoj strani, što je neophodno kako bi zadovoljili pravne zahtjeve državnih i financijskih institucija. S obzirom da se radi o vanjskim servisima neovisnim o internetskim stranicama www.padiss-horvat.hr, isti nisu u domeni administracije i održavanja, kao niti odgovornosti naše tvrtke.

Preko Vies baze osigurava se pristup nacionalnim PDV bazama podataka svake države članice Europske Unije. Vies baza u realnom vremenu provjerava valjanost upisanog PDV identifikacijskog broja kupaca pravnih osoba čije sjedište se nalazi unutar Europske Unije.

Vies baza kao web-mjesto institucije Europske Unije sigurnost procesuiranja podataka temelji na Uredbi (EZ) br. 45/2001 Europskog parlamenta i Vijeća od 18. prosinca 2000.

Autorizacija i naplata kreditnih kartica, uključujući i PayPal transakcije, provodi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.
Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova, te PCI DSS standarda.
Padiss-Horvat d.o.o. ne pohranjuje, ne obrađuje, niti prenosi kartične podatke kupaca, već putem svojih internetskih stranica omogućava isključivo preusmjeravanje kupaca na spomenutu platformu putem koje se potom vrši proces autorizacije i naplate.

Naplate putem transakcijskih računa općom uplatnicom, virmanom ili inozemnom doznakom vrše se direktno kroz sustave pružatelja tovrstnih usluga, stoga pozivamo korisnike da se detaljno informiraju o njihovoj sigurnosnoj politici.

 

 

Share This