info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Stražnji branik – Crom ili Crna mat – Ford Ranger (2012-2022)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Stražnji branik kromiran – replika / dodatak Branik dolazi s nosačima i svjetlom registarske pločice. Za montažu su vam potrebni dodatni vijci za pričvršćivanje, te produžni kabel za svjetlo registarske pločice! Postojeću rupu u plastici za ožičenje i spuštanje rezervnog kotača potrebno je izrezati kako bi ovaj branik odgovarao Rangeru. Branik možete postaviti na bilo koji Ranger, bilo XL / XLT / Limited ili Wildtrack.

  • Ford Ranger 2012-2016
  • Ford Ranger 2016-2019
  • Ford Ranger 2019-2022

Kompatibilan za vozila sa i bez kuke za prikolicu!

NAPOMENA: Ovo nije originalni Fordov branik, već dodatna oprema/replika branika, nema jamstva za kromirani ili crni premaz.

335,00  (bez PDV 268,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

ATC002

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This