info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

ARB Kompresor SINGLE ON BOARD Air/Locker 12V za pumpanje guma i blokadu diferencijala

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

ARB zračni kompresor velike snage izrađen je u potpunosti od laganih, visokokvalitetnih materijala i dostupan je u prijenosnim konfiguracijama i konfiguracijama za montažu na vozilo. S vodećim protokom u klasi, ovaj kompresor je dizajniran za aktivaciju Air Locker® (ugrađeni model), brzo napuhavanje guma i niz drugih funkcija bilo da se radi o poslu ili igri. Komplet za montažu na vozilo dolazi s kompletom ožičenja i hardverom za montažu za jednostavnu montažu, dok prijenosni komplet uključuje crijevo za zrak od 19 stopa, stezaljke za bateriju, komplet za napuhavanje i izdržljivu torbu za nošenje.Kompresor služi za pumpanje guma te za blokadu diferencijala
Izrađen od laganih i visokokvalitetnih materijala
Vodeći u brzini pumpanja guma do 3 puta veći protok zraka od konkurentnih kompresora
Otporan na vodu, prašinu, toplinu
Kao opcija moguće nadokupiti crijevo za pumpanje te manometar (nije uključeno)

Tehnički detalji
Marka: ‎ARB
Napon: 12V
Struja: 14A bez opterećenja i 25A pod opterećenjem
Max. snaga: 300W
Max. tlak: 150psi – cca 10bar
Zaštita od opterećenja: Da
Filter zraka: Da
Termički zaštićen motor: Da

305,00  (bez PDV 244,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

CKMA12

 

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This