info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Branik prednji Concept – Mitsubishi Pajero 3/5 vrata (2006-2015)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Prednji branik s pločom vitla bez bullbara MITSUBISHI PAJERO IV 06-15.

Glavna konstrukcija branika izrađena je od lima debljine 3 mm, a ploča vitla i nosači okvira izrađeni su od lima debljine 5 mm.

Proizvod se najprije reže laserom, zatim savija na CNC presi, a pravilan oblik dobiva se ručnom doradom. Sljedeća faza je antikorozivna zaštita koja se sastoji u nanošenju temeljnog premaza s cinkovim prahom i praškastim premazom koji braniku daje završni izgled. Branik ima rupe za pričvršćivanje ručki okova, dvije rupe za dizalicu za visoko podizanje i četiri rupe za halogene svjetiljke. Čvrsta čelična struktura omogućuje potpunu off-road upotrebu odbojnika.

Branik definitivno poboljšava udobnost terenske vožnje, omogućuje udobno korištenje vitla, povećava sigurnost i svojim izgledom daje automobilu primjeren karakter.

U Cijenu je uključeno branik sa unutarnjim nosačem vitla te potrebnim nosačima za pričvršćivanjem na vozilo. Dodatne opcije:

  • Svjetla u braniku
  • Nosač kuke
  • Kuka za vuču – škopac – omega

 

 

1.099,00  (bez PDV 879,20 )

Proizvođač:

Oznaka:

ZPM

DOSTAVA NIJE UKLJUČENA U CIJENU.

CIJENA DOSTAVE OVISI O ADRESI SLANJA, TEŽINI, KOLIČINI I VELIČINI PROIZVODA.

CIJENU DOSTAVE DOBIT ĆETE PUTEM VAŠE E-MAIL ADRESE.

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This