info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Branik prednji – More 4×4 – Mitsubishi L200 2019+

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Terenski čelični prednji branik
Kompitabilno za: Mitsubishi L200, 2019+, sve verzije motora

Čelični prednji branik More 4×4 Mitsubishi L200 izrađen je od lima debljine 6, 4 i 3 mm. Ima glatko podešavanje montaže u tri ravnine, što značajno olakšava njegovu montažu u vozilo.

Bočni dijelovi branika imaju nosače pričvršćene vijcima na okvir i osim mogućnosti preciznog podešavanja branika, igraju vrlo važnu ulogu bočnih nosača, potrebnih za tako duge površine.

Branik ima dva ugrađena držača za svjetla za dnevnu ili maglenku, ojačane nosače za držače okova i ploču za pričvršćivanje vitla koja je standardna oprema svih branika MorE 4×4.

Branik nema rupe za parking senzore vidljive na slikama (morate sami izbušiti).

Više branika za terenska vozila 4×4 podvrgava se procesu pjeskarenja, elektrolučnom galvaniziranju, a zatim se premazuje prahom Sahara poliesterskim slojem s povećanom otpornošću na abraziju i Pękana Pustynia strukturnom bojom.

Prednji branik Mitsubishi L200 može se proširiti dodatnim dodacima: (dodatno naplačuje)

1.562,50  (bez PDV 1.250,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

Z035

DOSTAVA NIJE UKLJUČENA U CIJENU.

CIJENA DOSTAVE OVISI O ADRESI SLANJA, TEŽINI, KOLIČINI I VELIČINI PROIZVODA.

CIJENU DOSTAVE DOBIT ČETE PUTEM VAŠE E-MAIL ADRESE.

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This