info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Bull bar – spoiler bar – Steeler – CROM – Ford Ranger (2023+)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

PROIZVODI PROIZVOĐAČA STEELER PRODAJU SE ISKLJUČIVO ZA HRVATSKO TRŽIŠTE!

 

Prednji bull bar STEELER dodatna oprema sa EU CERTIFIKATOM. Dizajniran je na takav način da naglasi individualni karakter vašega vozila, u skladu s najnovijim  EU standardima i sa zahtjevima Direktive 78/2009 /EC. To znači da su proizvodi proizvedeni po najvišim standardima sigurnosti i uspješno su prošli sve certifikacijske testove u pogledu sigurnosti pješaka. Izrađen je od nehrđajućeg čelika (AISI 304), ručno polirane kako bi se osigurala održivost i pružila dodatna zaštita integralnim elementima vozila.

Niska zaštitna šipka spojlera savršeno je rješenje za ljude koji žele naglasiti karakter automobila. Čvrsta prednja šipka od nehrđajućeg čelika je izdržljiva i pouzdana zaštita od mehaničkih oštećenja branika.

SPECIFIKACIJE:

  • Zaštitne šipke, 70 mm
  • Materijal 100% INOX
  • Jednostavna montaža, nema bušenja
  • Napravljeno prema najnovijim standardima EU.
  • Uključen kompletan montažni set i jednostavne upute za ugradnju vašeg automobila

515,00  (bez PDV 412,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

R23-L2370-05

Kompatibilan sa senzorima za parkiranje: DA
Kompatibilan s prednjim radarom: DA
Kompatibilan s OE točkama oporavka: DA

VRIJEME IZRADE: 21 radnih dana + 7 RADNIH DANA (dostava)

BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU 

 

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This