info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Bull bar – sport bar – CROM – VW Amarok (2023+)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

VAŽNA NAPOMENA:

  • PROIZVODI PROIZVOĐAČA STEELER PRODAJU SE ISKLJUČIVO ZA HRVATSKO TRŽIŠTE!
  • VRIJEME IZRADE: 21 radnih dana + 7 RADNIH DANA (dostava)
  • BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU 

Prednji bull bar STEELER dodatna oprema sa EU CERTIFIKATOM. Dizajniran je na takav način da naglasi individualni karakter vašega vozila, u skladu s najnovijim  EU standardima i sa zahtjevima Direktive 78/2009 /EC. To znači da su proizvodi proizvedeni po najvišim standardima sigurnosti i uspješno su prošli sve certifikacijske testove u pogledu sigurnosti pješaka. Izrađen je od nehrđajućeg čelika (AISI 304), ručno polirane kako bi se osigurala održivost i pružila dodatna zaštita integralnim elementima vozila.

Niska zaštitna šipka spojlera nije samo elegantnog dizajna, već zahvaljujući svom širokom dizajnu štiti donji dio odbojnika tijekom sudara na cesti i tijekom vožnje izvan ceste. Zaštitna šipka niskog spojlera s osovinskom pločom svojom konstrukcijom pokriva cijelu širinu prednjeg dijela, učinkovito štiteći donje dijelove branika. Zajedno s prednostima sigurnosti, naš proizvod karakterizira suptilan i originalan dizajn, koji daje jedinstven karakter vašem automobilu

  • Zaštitne šipke, 70 mm
  • Materijal 100% INOX
  • Jednostavna montaža, nema bušenja
  • Napravljeno prema najnovijim standardima EUUključen kompletan montažni set i jednostavne upute za ugradnju vašeg automobila.

395,00  (bez PDV 316,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

AMAROK-R2270-S

PROIZVODI PROIZVOĐAČA STEELER PRODAJU SE ISKLJUČIVO ZA HRVATSKO TRŽIŠTE!

VRIJEME IZRADE: 21 radnih dana + 7 RADNIH DANA (dostava)

BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU 

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This