Bull bar – Steeler – Jeep Grand Cherokee (2011-2014)

PROIZVODI PROIZVOĐAČA STEELER PRODAJU SE ISKLJUČIVO ZA HRVATSKO TRŽIŠTE!

 

Prednji bull bar STEELER dodatna oprema sa EU CERTIFIKATOM. Dizajniran je na takav način da naglasi individualni karakter vašega vozila,  u skladu s najnovijim  EU standardima i sa zahtjevima Direktive 78/2009 /EC. To znači da su proizvodi proizvedeni po  najvišim standardima sigurnosti i uspješno su prošli sve certifikacijske testove u pogledu sigurnost pješaka. Izrađen je od nehrđajućeg čelika (AISI 304), ručno polirane kako bi se osigurala održivost i pružila dodatna zaštita integralnim elementima vozila.

 

NAPOMENA:

Za upis u prometnu dozvolu potreban je ATEST, koji se obavlja na ispitnim mjestima raspoređenima po cijelom području Republike Hrvatske koji su bitni za sigurnost prometa na cestama. Ispitivanje vozila obavlja se temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Pravilnika o ispitivanju vozila.

Za ISPITIVANJE, uz bull bar priložen je EU CERTIFIKAT.

 

2.990,00 kn (396,84 €) (bez PDV 2.392,00 kn (317,47 €) )

Proizvođač:

Oznaka:

GCH-R1070-06
  • Zaštitne šipke, 70 mm
  • Materijal 100% INOX
  • Jednostavna montaža, nema bušenja
  • Napravljeno prema najnovijim standardima EU.
  • EU Certifikat
  • Uključen kompletan montažni set i jednostavne upute za ugradnju vašeg automobila.

Važno!

  • Nije kompatibilan sa prednjim senzorima za parkiranje. Uključena su četiri komada poklopaca senzora za parkiranje. Uzeti u obzir da kad će dva središnja senzora biti prigušena, vanjski još biti uključeni. Namijenjeno samo automobilima sa originalnom prednjom vučnom šipkom.
Status:                       Dostupno
PREDVIĐENI ROK DOSTAVE 3-21
RADNA DANA zbog COVID-19 situacije!
Share This