info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Bull bar – Steeler – Niski grill – Crom ili Crna mat – Ford Ranger (2016 – 2019)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

PROIZVODI PROIZVOĐAČA STEELER PRODAJU SE ISKLJUČIVO ZA HRVATSKO TRŽIŠTE!

 

Prednji bull bar STEELER dodatna oprema za Ford Ranger (2016 – 2019) sa EU CERTIFIKATOM. Dizajniran je na takav način da naglasi individualni karakter vašega vozila,  u skladu s najnovijim EU standardima i sa zahtjevima Direktive 78/2009 /EC. To znači da su proizvodi proizvedeni po najvišim  standardima sigurnosti i uspješno su prošli sve certifikacijske testove u pogledu sigurnosti pješaka. Bull bar daje agresivan, terenski izgled. Izrađen je od nehrđajućeg čelika (AISI 304), ručno polirane  kako bi se osigurala održivost i pružila dodatna zaštita integralnim elementima vozila.

652,13  (bez PDV 521,70 )

Proizvođač:

Oznaka:

R12-R1276-04/T7
  • promjer cijevi 70 mm i debljine 2 mm
  • jednostavna montaža, nema bušenja
  • izrađen po zadnjim EU standardima
  • PRILOŽEN EU CERTFIKAT
  • PRILOŽENA UPUTSTVA

Važno:

  •  Kompatibilno sa senzorima za parkiranje: DA – pomoću poklopaca senzora za parkiranje
  •  Kompatibilno sa Adaptive Cruise Control (ACC): DA

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This