info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Guma BF GOODRICH T/A KO2 215 75 R15

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Bočni dio ljetne gume BF GOODRICH All-Terrain T/A KO2 su 20% otporniji od ranije proizvedenih ljetnih guma T/A KO. Dvostruko je duži vijek trajanja ove gume čak i na cestama prekrivenih šljunkom/tucanikom, a još je duži vijek trajanja na asfaltu. Na klizavom terenu bolje prianja, bilo da se radi o mokrim ili blatnjavim cestama. Zbog specifičnih uzoraka na ramenu gume, pruža veliku udobnost. Zahvaljujući površini gume koja se naslanja na tlo i troslojnoj zaštiti, guma pruža veći otpor.

GUME ZA SUZUKI JIMNY

*CIJENA ZA KOMAD

*BEZ FELGE

239,00  (bez PDV 191,20 )

Proizvođač:

Oznaka:

017345

DOSTAVA NIJE UKLJUČENA U CIJENU.

CIJENA DOSTAVE OVISI O ADRESI SLANJA, TEŽINI, KOLIČINI I VELIČINI PROIZVODA.

CIJENU DOSTAVE DOBIT ČETE PUTEM VAŠE E-MAIL ADRESE.

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This