info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Konfiguracija sport sound – Maxhaust – Mitsubishi L200 Double Cab (2005+)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Maxhaust sustav simulira veliki motor (V6/V8) putem vanjskih zvučnika i daje vašem vozilu posebnu zvučnu karakteristiku koja se ne može postići s konvencionalnim ispušnim sustavom. Savršen zvuk kojim se može upravljati putem aplikacije Maxhaust i paralelno putem originalnih tipki vozila. LED prikaz statusa na Soundboosteru (CBI*) i dijagnoza putem aplikacije za instalaciju bez problema. Rotirajuća cijev za 360° omogućuje jednostavnu i individualnu prilagodbu vozilu.

 

 

 

 

1.459,95  (bez PDV 1.167,96 )

Proizvođač:

Oznaka:

MAXHAUST-L200

Detaljne informacije pogledajte na https://www.maxhaust.com/.

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This