info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

KUTIJA WOLF PACK PRO

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

  • Ove plastične kutije za pohranu upotrebljive veličine dizajnirane su da stanu na vaš krovni nosač ili se mogu lako smjestiti u prtljažni prostor vozila. Imaju okomite strane kako bi se izbjegao gubitak prostora i sigurno slagali zahvaljujući inovativnom dizajnu gnijezda.
  • Mogućnost slaganja – Wolf Pack Pro dizajniran je za povećanje prostora za pohranu u vašoj garaži, na tavanu ili ormaru za pohranu zahvaljujući načinu na koji se jednostavno i sigurno slažu jedan na drugi. Ove kutije za teret imaju genijalan dizajn “gniježđenja” što znači da gornja kutija čvrsto pristaje u poklopac kutije ispod.
  • Otporan na vodu i prašinu – sigurno zatvoren sa snažnim (ali jednostavnim za korištenje) zasunima, možete biti sigurni da će sve stvari kao što su sezonska odjeća, tenisice ili dječje igračke pohranjene u ovim teškim spremnicima za skladištenje ostati bez vlage, prašine i insekata.
  • Plastika otporna na udarce – Wolf Pack Pro izrađeni su od plastike otporne na udarce što ih čini iznimno izdržljivima. Testirani su u najekstremnijim uvjetima ekspedicije tako da kada se koristite kod kuće možete biti potpuno mirni da su vaši pohranjeni predmeti sigurni i da će kutija za teret trajati.
  • Prikladni za vanjsku pohranu – vjeruju im vozači diljem svijeta, ove teške kante za pohranu mogu se koristiti za pohranjivanje vrijednih predmeta kod kuće, bilo u zatvorenom prostoru ili vani, održavajući ih suhima i bez prašine.
  • Svestrano – u ove svestrane kante za utovar pohranite sve od sezonske odjeće, obuće i tenisica do kuhinjskih predmeta i dječjih igračaka do alata i opreme za kampiranje. Također imate mogućnost napraviti dodatnu sobu u svojim Wolf Pack

 

Sastoji se od:
1x Wolf Pack Pro

Korišteni materijali:
Polipropilenska crna plastika

Dimenzije proizvoda:
Vanjske dimenzije:
510 mm (20,1″) D x 400 mm (15,7″) Š x 230 mm (9,1″) V

Unutarnje dimenzije:
445 mm (17,5″) D x 335 mm (13,2″) Š x 203 mm (8″) V

Težina:
3,65 kg (8,1 lbs)

85,00  (bez PDV 68,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

SBOX031

 

 

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This