info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

LED SVJETLO OSRAM LEDriving® LIGHTBAR 15W 12 / 24V SX180-SP

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

LED SVJETLA OSRAM LEDriving® SVJETLOSNA 15W 12 / 24V SX180-SP LEDDL105-SP

OSRAM LEDRIVING® LIGHTBAR SX180-SP dodatna je LED duga svjetla. Osvijetlite svoje pustolovine na cesti ili izvan ceste snažno usmjerenim svjetlom do udaljenosti od 385 metara i kutom širine snopa od 8 °. Nova OSRAM LED svjetla nude najbolju LED tehnologiju i najsofisticiraniji dizajn na tržištu. SX180-SP opremljen je izuzetno robusnom polikarbonatnom lećom koja podnosi zahtjevne uvjete. LED svjetlo u hladnoj bijeloj boji daje intenzivno svjetlo do 6000 Kelvina i dostupno je za vozila s 12V ili 24V. LIGHTBAR SX180-SP svjetlo za vožnju pokazuje izuzetno visoku optičku učinkovitost i homogenu raspodjelu svjetlosti. OSRAM nudi petogodišnje jamstvo za LEDriving LIGHTBAR SX180-SP. Podaci o osvjetljenju (lumeni) su stvarni i realni. Podaci nisu trenutni hladni lumeni, već stvarni lumeni generirani LED svjetlom tijekom rada (zbog toga se nazivaju HOT lumeni).

Odobrenje i područja primjene:

Dodatna LED svjetla LEDriving Lightbar SX180-SP su homologirana u skladu s ECE propisima R112 i R10 i stoga su odobrena za upotrebu na cestama i terenu. Svjetla moraju biti instalirana u parovima. Njihova se upotreba razlikuje ovisno o svestranosti: cestovna i terenska vozila, spašavanje, upravljanje, transport, prijevoz zaliha u siromašnim područjima, radovi na gradilištima, održavanje, plugovi za snijeg, kampiranje, križ, 4 × 4, četverocikl, kamioni, komercijalni vozila, građevinarstvo, zemljani radovi, poljoprivreda i karavani.

100,00  (bez PDV 80,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

LEDDL105-SP-1

Tehničke informacije:

Svjetlosna udaljenost od 1lx: ~ 190m
Vrući lumeni: 1300lm
Temperatura boje: 6000K
Kut snopa: 8 °
Nazivna ulazna snaga: 14W
Ulazni napon: 12 / 24V
Zaštita IP-a: IP69K
ECE: R112 (Za homologaciju svjetiljke moraju biti postavljene u parovima.)
EMC / EMI: ECE R10
Zaštita od pogrešnog polariteta veze
Duljina kabela: 45 cm

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This