info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

LED SVJETLO OSRAM VX500-SP LEDriving® LIGHTBAR 63W 12 / 24V LEDDL116-SP

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

LED SVJETLA OSRAM LEDriving® 63W 12 / 24V VX500-SP LEDDL116-SP

OSRAM LEDRIVING® LIGHTBAR VX500-SP dodatna je LED duga svjetla. Na cesti ili terenskoj ruti osvijetlite svoje pustolovine jako usmjerenim svjetlom do udaljenosti od 830 metara. Nova OSRAM LED svjetla nude najbolju LED tehnologiju i najsofisticiraniji dizajn na tržištu. Nova OSRAM LED svjetla nude najbolju LED tehnologiju i najsofisticiraniji dizajn na tržištu. VX500-SP opremljen je izuzetno robusnom polikarbonatnom lećom koja podnosi zahtjevne uvjete. LED svjetlo u hladnoj bijeloj boji daje intenzivno svjetlo do 6000 Kelvina i dostupno je za vozila s 12V ili 24V. Lampica LIGHTBAR VX500-SP pokazuje izuzetno visoku optičku učinkovitost i homogenu raspodjelu svjetlosti. OSRAM nudi dvogodišnje jamstvo za LEDriving LIGHTBAR VX500-SP. Podaci o osvjetljenju (lumeni) su stvarni i realni. Podaci nisu trenutni hladni lumeni, već stvarni lumeni generirani LED svjetlom tijekom rada (zbog toga se nazivaju HOT lumeni).

Prednosti proizvoda:

Snažno dodatno LED svjetlo za duga svjetla, odobreno od strane ECE
Povećava vidljivost i sigurnost. Usmjereni kut svjetlosti (SPOT): svjetlosni snop do 415 metara. Bolje dubinsko osvjetljenje.
Dizajn reflektora najnovije generacije: izuzetno visoka optička učinkovitost, homogena raspodjela svjetlosti i mala refleksija
Kompaktan i robustan. Nelomljiva polikarbonatna leća otporna je na teške slučajeve, prenaponski napon i zaštitu pod naponom
Integrirani sustav za upravljanje pogonom i grijanjem za duži vijek trajanja
18 LED dioda visokih performansi
2 godine garancije

Odobrenje i područja primjene:

Dodatne LEDriving LED lampice Lightbar VX500-SP homologirane su u skladu s ECE propisima R112 i R10 i stoga su odobrene za upotrebu na cestama i terenu. Svjetla moraju biti instalirana u parovima. Njihova se upotreba razlikuje ovisno o svestranosti: cestovna i terenska vozila, spašavanje, upravljanje, transport, prijevoz zaliha u siromašnim područjima, radovi na gradilištima, održavanje, plugovi za snijeg, kampiranje, križ, 4 × 4, četverocikl, kamioni, komercijalni vozila, građevinarstvo, zemljani radovi, poljoprivreda i karavani.

160,00  (bez PDV 128,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

OLEDDL116-SP-1

Tehničke informacije:

Svjetlosna udaljenost od 1lx: ~ 415m
Vrući lumeni: 2800lm
Temperatura boje: 6000K
Nazivna ulazna snaga: 63W
Ulazni napon: 12 / 24V
IP zaštita: IP67
ECE: R112 (Za homologaciju svjetiljke moraju biti postavljene u parovima.)
EMC / EMI: ECE R10
Zaštita od pogrešnog polariteta veze
Duljina kabela: 45 cm

 

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This