info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Lokithor-ApartX STARTER SA ODVOJIVOM BATERIJOM (12V 2500A )

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Specifikacija:

Ekološki prihvatljiva snaga:
ApartX koristi zamjenjive baterije za održivo napajanje, što vam omogućuje više od 10 000 upotreba i minimalizira odlaganje i otpad.

ApartX nudi dvije opcije baterija (LIPO i LiFePO4) kako bi zadovoljio različite potrebe kapaciteta, pružajući ekološki prihvatljivu i netoksičnu alternativu olovnim baterijama.

Pogodnost sve u jednom:
ApartX nije samo starter; to je power bank, zračni kompresor i LED svjetlo(stalno, stroboskop i SOS).

Jednostavno napuhavanje guma:
ApartX Smart Inflator osigurava jednostavno napuhavanje guma s tihim radom, tlakom od 150 PSI/10,34 BAR i automatskim otkrivanjem tlaka.

Zaslon prilagođen korisniku:
Zaslon od 3,75 inča na ApartX-u pruža brza ažuriranja i pogodnost za glatko putovanje.

 • Prvi svjetski višekratni i višenamjenski uređaj za hitno pokretanje: ApartX korisniku omogućuje zamjenu baterije umjesto kupnje potpuno novog uređaja. Uštedite do 70% na troškovima zamjene baterija u odnosu na izvornu nabavnu cijenu. Time se štedi energija, smanjuje e-otpad i emisije, a istovremeno se smanjuje utjecaj na okoliš. Dugoročan rad ApartX-a rezultira jeftinijim dugoročnim rješenjem.
  Tehnologija baterije s uloškom: izmjenjiva baterija u obliku uloška pruža dodatno rezervno napajanje. Zamjenom ispražnjene baterije sa svježe napunjenom jedinicom, baterija u stilu kartrida će duže održavati funkcije ApartX-a maksimalno povećavajući učinkovitost.
 • Odvojivi baterijski uređaj: Koncept uštede energije i smanjenja emisija postiže se upotrebom baterije u obliku uloška. To omogućuje produženu upotrebu glavne jedinice i usklađuje se sa strategijom održivog razvoja. Trajnost ApartX-a obično je duža od životnog vijeka jednog spremnika baterije. Korištenje zamjenjive baterije u obliku uloška maksimalno povećava iskoristivost glavne jedinice.
  Odaberite vrstu baterije za ApartX autopokretač i zračnu pumpu: LIPO (1500A): 7.0L plinski, 4.0L dizelski motori.
 • Pametna digitalna bežična pumpa za napuhavanje: ApartX pametna pumpa za napuhavanje opremljena je jezgrom s turbopunjačem koja prelazi 200 vata, pružajući jaču i stabilniju snagu uz smanjenje buke. Jedinica isporučuje tlak od 150 PSI i protok zraka od 40 litara u minuti, osiguravajući brzo i učinkovito napuhavanje. Dodatno, ovaj uređaj za napuhavanje podržava otkrivanje tlaka u gumama, unaprijed postavljenu graničnu vrijednost napuhavanja i promjenu jedinica (BAR, PSI, KAR).
 • Središnji upravljački zaslon prilagođen korisniku: S veličinom zaslona od 3,75 inča, ApartX korisnicima nudi praktično interaktivno iskustvo. Veliki jasan zaslon pokazuje lako čitljiv status proizvoda u stvarnom vremenu. To čini rukovanje jednostavnim i bez napora.

199,00  (bez PDV 159,20 )

Proizvođač:

Oznaka:

LO-ApartX + LO-LIFE

Što je u kutiji:

 • ApartX Jump Starter (LIPO)*1
 • Startna stezaljka*1
 • Adapteri za mlaznice*4
 • Crijevo na napuhavanje*1
 • USB-C na USB-C kabel i USB-A na USB-C kabel

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This