info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

LOKITHOR torbica za JA300/JA301/JA302/JA400 Jump Starter crna

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Izrađena od robusnog i izdržljivog EVA materijala, ova vrhunska koža može učinkovito zaštititi od slučajnih sudara, udubljenja i ogrebotina, a ima funkciju otpornosti na vodu/udarce/prašinu.
Jednostavan za ponijeti: zahvaljujući ručki koja ne klizi, lako je držati starter i dodatke zajedno i nositi ih posvuda.
2 funkcionalna odjeljka: gornji sloj može držati dodatke, a donji je savršen za starter.
Prilagodba: Specijalni dizajn za JA301/JA302. Jump starter ima namjenski utor i temeljito je zaštićen.

 

38,00  (bez PDV 30,40 )

Proizvođač:

Oznaka:

LO-CASE001

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This