info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Platforma – Pro Bed SYSTEM – Ford Ranger Wildtrak / Raptor (2022+)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Ovaj čvrsti, lagani sustav tereta od čelika i aluminija pričvršćuje se za tovarni prostor vašeg Ford Rangera T6 Wildtrak/Raptor Double Cab, čime se znatno povećava njegov kapacitet prijenosa opreme. Ovaj Pro Bed sustav dizajniran je za postavljanje prednjeg nosača i nekoliko dodataka na njegove strane. To uključuje molle ploče, kutije za pohranu ili tragove za oporavak. S ovim nevjerojatnim sustavom tereta možete spakirati svu potrebnu kopnenu opremu, opremu za kampiranje ili sportsku opremu.

Korišteni materijal:
Crni epoksidni prah – obložen T6 aluminij

 

 

 

1.065,00  (bez PDV 852,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

PBFR002S

ŠTO DOLAZI:

  • 1x PBAL1250 – Pro Bed Rack Aluminium Extrusions / Medium
  • 1x PBFR002 – Ford Ranger T6 Wildtrak Raptor (22-Current) Pro
  • 1x PBRA001 – Pro Bed Rack Universal Structural Components

 

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This