info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Poklopac – Speed – Aeroklas – Crna mat – Nissan Navara D40 Short Cab – 151cm (2005-2015)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Aeroklas poklopac nudi odličnu zaštitu za Vaš sanduk i teret. Pristup sanduku je jednostavan zahvaljujući kutu podizanja od 45 stupnjeva i u visinu od  60-80 cm koji vam omogućuje utovar glomaznog tereta bez ikakvih problema. Poklopac ima izdržljiv mehanizam za zaključavanje, LED svjetlo ispod poklopca, visokokvalitetne šarke i gumenu brtvu za sprječavanje curenja vode u kadu.

Jak, otporan na kemikalije i temperature, bez hrđe. Izrađen od jednog komada ABS-a, tako da nema spojeva, oštrih rubova ili slabih mjesta. Zbog svog oblika, poklopac smanjuje protok vjetra unutar kamiona, što rezultira uštedom goriva. Preporuča se ugradnja s oblogom iznad šina ili štitnikom za šine, ali se može ugraditi i s podlogom ispod šina ili bez obloge.

 

1.194,38  (bez PDV 955,50 )

Proizvođač:

Oznaka:

302321300048
  • Izrađen od dvoslojne ABS plastike, istog materijala koji se koristi u zrakoplovnoj industriji
  • Ugradnja bez bušenja; jednostavna montaža i demontaža
  • Lagan, samo 28 kg
  • Lako se otvaraju i zatvaraju pomoću plinskih podupirača
  • Čvrsta i sigurna brava za zaštitu vaših stvari
  • Zaštita od vremenskih prilika s visokokvalitetnom gumenom brtvom
  • Ušteda goriva
  • Unutarnje svjetlo na baterije

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This