info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Poklopac – Speed hard cover – Aeroklas – U boji vozila – Mitsubishi L200, Fiat Fullback (2015+); Double Cab

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Aeroklas poklopac je napravljen od dvostruke ABS plastike koja ima savršenu ravnotežu svojstava: jaka, otporna na kemikalije i temperature, bez hrđe, preoblikuje se nakon udarca. S obzirom da je iz jednog komada ABS-a, nema spojeva, oštrih rubova ili slabih mjesta. Zbog svog oblika, poklopac toneau-a smanjuje protok vjetra unutar kamiona, što rezultira uštedom goriva. Preporuča se ugradnja s oblogom iznad šine ili štitnikom za šinu, ali se može ugraditi i s oblogom ispod ili bez obloge.

 

 

 

1.436,25  (bez PDV 1.149,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

302320300050
  • Dvostruka ABS plastika
  • Lagan, vrlo jak i potpuno se može reciklirati
  • Otvara se za 45° s plinskim podupiračima
  • Sigurno zaključavanje ključem
  • Zaštita od vremenskih nepogoda s unaprijed instaliranim brtvljenjem
  • Lako se skida i ponovno postavlja, bez stezaljki za bušenje
  • Poboljšanje potrošnje goriva
  • Preporuča se ugradnja s oblogom iznad šina

Detaljna uputstva o montaži pogledajte na:

https://www.alpex4x4.com/custom/aeroklas/image/data/srattached/a40e5b521c96eea8e3bb149b0d00456b_mitsubishi_2015+_speed.pdf

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This