info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Pragovi Bočne stepenice – CROM – Steeler – Toyota Rav4 Hybrid (2018+)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

PROIZVODI PROIZVOĐAČA STEELER PRODAJU SE ISKLJUČIVO ZA HRVATSKO TRŽIŠTE!

STEELER® bočne stepenice – Toyota RAV4 – sigurnost i udobnost.

Bočne stepenice s plastičnim poklopcima pružaju najbolje prianjanje u teškim vremenskim uvjetima.

Plastični poklopci pouzdani su i stabilni pri ulasku u automobil, čak i tijekom snježnih zima i obilnih padalina. Zimi će bočne stepenice služiti kao praktična potpora prilikom uklanjanja snijega s krova, a ljeti će olakšati utovar opreme na krovni nosač.

Stepenice od nehrđajućeg čelika promjera 70 mm i debljine 2 mm te kombinacija s ručnom obradom osiguravaju proizvod godinama ne samo jednu sezonu. Uz proizvod ćete pronaći set za montažu od nehrđajućeg čelika za vaš automobil i upute za jednostavnu montažu.

Čvrsta konstrukcija osigurava statičko opterećenje od 115 kg, tako da stepenice mogu uspješno koristiti i odrasle osobe. Nehrđajući čelik (AISI 304) ima vrlo visoku otpornost na koroziju u teškim vremenskim uvjetima – uspješno se koristi u industriji uključujući i prehrambenu industriju.

507,85  (bez PDV 406,28 )

Proizvođač:

Oznaka:

RAV4-R1870-PR-02

Kompatibilnost s RAV4 Plug-in (PHEV): nije potvrđeno

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This