info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Pragovi Bočne stepenice – 70mm – CROM- Steeler – Volkswagen Crafter (2017 -) SWB

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

PROIZVODI PROIZVOĐAČA STEELER PRODAJU SE ISKLJUČIVO ZA HRVATSKO TRŽIŠTE!

 

VAŽNA NAPOMENA:

  • Namijenjeno za međuosovinski razmak: 3640 mm
  • VRIJEME IZRADE: 21 radnih dana + 7 RADNIH DANA (dostava)
  • BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU

Bočne stepenice s plastičnim poklopcima pružaju najbolje prianjanje u teškim vremenskim uvjetima. Plastične presvlake su pouzdane i stabilne pri ulasku u automobil, čak i tijekom snježnih zima i jakih kiša. Zimi će bočne stepenice poslužiti kao praktična potpora tijekom čišćenja snijega s krova, a ljeti će olakšati utovar opreme na krovni nosač.

Stepenice od nehrđajućeg čelika promjera 70 mm i debljine 2 mm te kombinacija s ručnom obradom osiguravaju proizvod godinama, a ne samo jednu sezonu.

Uz proizvod ćete pronaći set za montažu od nehrđajućeg čelika za vaš automobil i upute za jednostavnu montažu. Čvrsta konstrukcija osigurava statičko opterećenje od 115 kg, tako da stepenice mogu uspješno koristiti i odrasle osobe.

Nehrđajući čelik (AISI 304) ima vrlo visoku otpornost na koroziju u teškim vremenskim uvjetima – uspješno se koristi u industriji uključujući prehrambenu industriju.

 

505,00  (bez PDV 404,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

CRAF-R1770-PR-02-SWB

PROIZVODI PROIZVOĐAČA STEELER PRODAJU SE ISKLJUČIVO ZA HRVATSKO TRŽIŠTE!

Namijenjeno za međuosovinski razmak: 3640 mm (duljina vozila 5986mm)

VRIJEME IZRADE: 21 radnih dana + 7 RADNIH DANA (dostava)

BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU 

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This