info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Pragovi Bočne stepenice – CROM- Steeler – Volkswagen Crafter (2017 -) 4×4 LWB

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

PROIZVODI PROIZVOĐAČA STEELER PRODAJU SE ISKLJUČIVO ZA HRVATSKO TRŽIŠTE!

VAŽNA NAPOMENA:

  • Namijenjeno za međuosovinski razmak: 4490 mm
  • Kompatibilan samo s 4×4 pogonom, LWB duljina automobila 5986mm
  • VRIJEME IZRADE: 21 radnih dana + 7 RADNIH DANA (dostava)
  • BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU

Zaštitna bočna letvica je najbolje rješenje za osobe koje žele naglasiti liniju karoserije. Proizvod nije namijenjen za korištenje kao stepenica, ali savršeno štiti prag od mehaničkih oštećenja.

Stepenice od nehrđajućeg čelika promjera 76 mm i debljine 2 mm te kombinacija s ručnom obradom osiguravaju proizvod godinama, a ne samo jednu sezonu.

Uz proizvod ćete pronaći set za montažu od nehrđajućeg čelika za vaš automobil i upute za jednostavnu montažu. Čvrsta konstrukcija osigurava statičko opterećenje od 115 kg, tako da stepenice mogu uspješno koristiti i odrasle osobe.

Nehrđajući čelik (AISI 304) ima vrlo visoku otpornost na koroziju u teškim vremenskim uvjetima – uspješno se koristi u industriji uključujući prehrambenu industriju.

560,00  (bez PDV 448,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

CRAF-R1776-PR-01-LWB-4X4

Namijenjeno za međuosovinski razmak: 4490 mm

LWB duljina automobila 5986mm

VRIJEME IZRADE: 21 radnih dana + 7 RADNIH DANA (dostava)

BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This