info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Pragovi – Bočne stepenice – Triad Board – Crom ili Crna mat – Ford Ranger (2012+)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

TRIAD BOARD terenske bočne stepenice ili pragovi (zaštita) pruža punu funkcionalnost bočnog stuba s robusnim dizajnom i performansama da izdrži najgrublji teren.
Dizajnirane su ne samo da upotpunjuju izgled naše ostale terenske opreme, već također pružaju zaštitu bočnih strana vozila u slučaju udara koji bi inače oštetili vaše vozilo.
Za vaše tvrde terenske ljubitelje imamo liniju dodatne opreme dizajnirane za vas.

Sve što će vam trebati da podrži vaše zahtjeve, mi smo tu.

Bočne stepenice su vrlo važan detalj jer olakšavaju ulazak u automobil. Ravna područja prekrivena su protukliznim materijalom. Tako će ulaz u automobil biti siguran. Pragovi također omogućuju zaštitu tijela od sitnog kamenja. Tijekom manjih sudara preuzimaju čitav udarac na sebe, što također štiti automobil od oštećenja.

Bočne stepenice će ukrasiti bilo koji automobil i postati moderni detalji koji privlače pažnju.

437,99  (bez PDV 350,39 )

Proizvođač:

Oznaka:

LIM-STEPS-TRIAD-FR
  • Zaštitne stepenice
  • Materijal 100% INOX
  • Jednostavna montaža, nema bušenja

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This