info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Prednja maska High Grill – Land Rover Defender

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Rešetka Defender s visokim okvirom High Frame Defender Grill

Dizajniran je kako bi ljubiteljima Land Rover Defendera pružio mogućnost personalizacije s agresivnijim dizajnom, a zahvaljujući svom modularnom sastavu, dao mogućnost prilagodbe različitim oblicima vitla, rješavajući problem neestetski i ponekad loše izveden, rez originalne prednje rešetke.

High Frame Defender Grill ima isti oblik kao i originalni, ali manje izbočeni profil, kako bi imao više prostora za rad i pomicanje vilta.

Glavna struktura i okviri izrađeni su od čelika i lakirani u prahu, dok je pčelinja mreža od aluminija lakirana u crnu boju.

449,93  (bez PDV 359,94 )

Proizvođač:

Oznaka:

MD0080H

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This