Pregrada za tovarni prostor – sanduk – Mountain top – Nissan/Renault/Mercedes (2015+)

Pregrada za sanduk jednostavno je najbitnija za upravljanje teretom vašeg kamioneta. Pregrada za sanduk Mountain Top izrađena je od jakih, laganih aluminijskih profila s čvrstom pločom od 4 mm u sredini.

Vrlo praktična pregrada za sanduk koja vam olakšava svakodnevni život i pomaže u organiziranju tereta. Odvajanjem vašeg teretnog prostora u dva pretinca možete spriječiti da vaše namirnice, alati, prtljaga i drugi predmeti klize prema naprijed – otežavajući ih dohvat ili uzrokujući štetu. 

Pregrada za sanduk je ugrađena u integrirani C-kanal vozila. Klizi naprijed-natrag i zaključava se u više položaja kojima se upravlja pomoću ručnog kotača. Lako se može ukloniti ili spremiti na prednji dio kreveta kada se ne koristi.

Mountain top proizvodi rade se pod strogom kontrolom i ispunjavaju iznimno visoke standarde koje postavlja vodeći proizvođač automobila.

583,98  (4.400,00 kn) (bez PDV 467,18  (3.519,97 kn) )

Proizvođač:

Oznaka:

BD NI90 S01
  • Za ugradnju s originalnim C-kanalom
  • Može se premjestiti u nekoliko sekundi
  • Povećana sigurnost vašeg tereta
  • Povećana organizacija tereta
  • Izdržljiv, visokokvalitetan dodatak
  • Jaki, lagani aluminijski profil s čvrstom pločom od 4 mm u sredini

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja.

Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama.  U slučaju vanstandardne paletizacije i voluminoznih pošiljki,  te izvoznih pošiljki, cijenu dostave je potrebno provjeriti o čemu ćemo obavijestiti korisnika, te dodatno zaračunati.

Cijena u kunama se prikazuje prema fiksnom tečaju konverzije: 1€ = 7,53450Kn.

PODACI ZA DOSTAVU

Share This