info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Pregrada za tovarni prostor – sanduk – Mountain top – Nissan/Renault/Mercedes (2015+)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Pregrada za sanduk jednostavno je najbitnija za upravljanje teretom vašeg kamioneta. Pregrada za sanduk Mountain Top izrađena je od jakih, laganih aluminijskih profila s čvrstom pločom od 4 mm u sredini.

Vrlo praktična pregrada za sanduk koja vam olakšava svakodnevni život i pomaže u organiziranju tereta. Odvajanjem vašeg teretnog prostora u dva pretinca možete spriječiti da vaše namirnice, alati, prtljaga i drugi predmeti klize prema naprijed – otežavajući ih dohvat ili uzrokujući štetu. 

Pregrada za sanduk je ugrađena u integrirani C-kanal vozila. Klizi naprijed-natrag i zaključava se u više položaja kojima se upravlja pomoću ručnog kotača. Lako se može ukloniti ili spremiti na prednji dio kreveta kada se ne koristi.

Mountain top proizvodi rade se pod strogom kontrolom i ispunjavaju iznimno visoke standarde koje postavlja vodeći proizvođač automobila.

583,98  (bez PDV 467,18 )

Proizvođač:

Oznaka:

BD NI90 S01
  • Za ugradnju s originalnim C-kanalom
  • Može se premjestiti u nekoliko sekundi
  • Povećana sigurnost vašeg tereta
  • Povećana organizacija tereta
  • Izdržljiv, visokokvalitetan dodatak
  • Jaki, lagani aluminijski profil s čvrstom pločom od 4 mm u sredini

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This