info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Roleta – Električna (BASIC + E-KIT verzija) – Ford Ranger DoubleCab 2012-2022 OE ROLL BAR

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Nova generacija električnih roleta s 8 patenata Tessera Roll+ (OSNOVNA verzija s integriranim E-KIT-om), dostupna za Ford Ranger 2012+ (T6) & 2016+ (T7) & 2019+ (T8) s dvostrukom kabinom kompatibilno sa OE ROLLBAROM . Revolucionaran i futuristički dizajn, svestranost, izdržljivost, 100% ručni rad i 3 godine jamstva na materijale i izradu.

 • Posebno dizajnirana upravljačka ploča AI sa sljedećim specifikacijama:
 • Nema potrebe za kalibracijom. Jedini motorni sustav na globalnom tržištu bez potrebe za kalibracijom prema duljini prtljažnika svakog vozila, jer to radi automatski.
 • Značajka mekog otvaranja/zatvaranja: Posebno programirani sustav koji omogućuje značajku mekog otvaranja/zatvaranja za glatkiju upotrebu.
 • Skočna upozorenja o održavanju: prvi gornji poklopac na roli na globalnom tržištu koji vas obavještava da očistite odvod kanistera u slučaju da je voda blokirana unutra. Također je jedini gornji poklopac rolne koji izračunava vrijeme kotrljanja za proces otvaranja/zatvaranja i obavještava vas da očistite i podmažete dijelove bočne vodilice za glatko kotrljanje.
 • Mobilna aplikacija (iOS i Android).
 • Možete zaustaviti i zaključati svoj gornji poklopac u bilo kojem trenutku bezstupanjskim automatskim zaključavanjem.
 • Funkcija otkrivanja prepreka. Tessera Roll+ ima sposobnost detektiranja bilo kakvih prepreka (npr.: predmeta, prtljage itd.) zahvaljujući fizičkim senzorima postavljenim na stražnju letvicu bez upotrebe struje motora. Postizanje pouzdanije i sigurnije zaštite, duljeg vijeka motora i maksimalnih performansi protiv vremenskih uvjeta.
 • Trostruki sustav upravljanja (aplikacija za mobilni telefon, upravljanje stražnjom letvicom “One Touch”, daljinski upravljač za ključeve).
 • Motor testiran u najekstremnijim uvjetima, montiran i zaštićen unutar središnje aluminijske osovine (za teške uvjete rada) (Sustav izravnog pogona) i NE ZAUZIMA DODATNOG PROSTORA u prtljažniku vozila.
 • Posebno dizajniran daljinski upravljač za privjesak (2 komada).
 • Posebne aluminijske bočne šine (debljine 5 mm), s integriranim “T-UTORIMA” za jednostavnu i sigurnu ugradnju BEZ BUŠENJA dodatnih dodataka kao što su: Roll barovi, bočni rukohvati i poprečni nosači.
 • Prekrasna i praktična crvena LED svjetlosna traka, koja se može koristiti kao snop svjetla, svjetlo kočnice, signal upozorenja na prepreku ili čak kao alarm.
 • Pokretna bijela LED svjetlosna traka pune dužine smještena unutar letvice na kotrljajućem kraju koja osvjetljava i naglašava fokus područja prtljažnika (bez obzira na opterećenje u području prtljažnika).
 • Posebno dizajnirane šire, jače letvice “OTPORNE NA NOŽ” za 100% sigurnost tereta i guma za vrhunsku izolaciju.
 • 2 posebno dizajnirana Φ20 drenažna sustava, s 2 preljevna sustava i integriranom “ANTI-LEAF” tehnologijom u području spremnika, za potpunu drenažu i zaštitu od vode (60 litara/minuta).
 • Inovativni dizajn stražnje lamele u kombinaciji najmanjih dimenzija spremnika (20 cm x 23 cm), nudi prednost maksimiziranja neto nosivosti i po duljini i po visini.
 • Posebno dizajnirani poklopac spremnika koji omogućuje jednostavan pristup i kontrolu Tessera Roll+.
 • Sljedeća generacija premaza u prahu (klasa 2) s finom teksturom i velikom otpornošću na vremenske uvjete. Praškasti premaz se nanosi u posebnim grijanim pećnicama 15 minuta na 190 °C.
 • Jednostavna ugradnja u vozila sa ili bez podstava. U slučaju posteljnih podstava, mogu se jednostavno postaviti s tipovima ISPOD ili NAD šinama.
 • Jednostavna i brza montaža bez bušenja rupa.
 •  Aerodinamični dizajn za povećanje uštede goriva.

Daljinski privjesak

Posebno dizajniran daljinski upravljač za glavne funkcije gornjeg poklopca (otvaranje/zatvaranje/pauza i svjetla) s filozofijom dizajna i kvalitetom dodataka Tessera4x4 (uključeno samo uz e-Kit).
(Brojevi patenata: EPO EP22185152.0, EP22185538.0, EP22185542.2, EP22185540.6)

Aplikacija za mobilni telefon

Jednostavno preuzmite “Tessera4x4 App” na svoj mobilni telefon (kompatibilan s iOS/Android) kako biste upravljali svojim poklopcem na rolo i iskusili potpuno novo okruženje sadržaja (dostupno samo uz e-Kit).
(Brojevi patenata: EPO EP22185152.0, EP22185538.0, EP22185542.2, EP22185540.6)

SKINI:

ANDROID GOOGLE PLAY

APP STORE IPHONE

 

ford ranger roleta roll cover tessera4x4 basic +e-kit-

3.193,75  (bez PDV 2.555,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

TESS 1406 ROLL + ADAPT 008 + E-KIT

DOSTAVA NIJE UKLJUČENA U CIJENU.

CIJENA DOSTAVE OVISI O ADRESI SLANJA, TEŽINI, KOLIČINI I VELIČINI PROIZVODA.

CIJENU DOSTAVE DOBIT ČETE PUTEM VAŠE E-MAIL ADRESE.

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This