info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Roleta – Mountain Top – Silver – Mitsubishi L200 Extra Cab (2015+)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Avantura, posao ili samo svakodnevni poslovi?

Zamislite da pokupite djecu iz škole i krenete ravno na vikend na kampiranje na obalu, … Uz Mountain Top roletu dobivate moderan dizajn koji traje.

Čvrsta, lagana, aluminijska

Napravljena od snažnog, izdržljivog, laganog aluminija, koji daje poseban stil i privlačnost vašem vozilu. Također povećava praktičnost vašeg tereta, bez ograničenja njegove svestranosti. Uz visoku razinu zaštite od elemenata, vaše stvari čuvaju se na sigurnom i suhom unutar prtljažnog prostora. Ako planirate sa sobom ponijeti dodatnu opremu poput dasaka za surfanje ili brdskih bicikala, ni to nije problem; lako možete dodati nosače tereta za dodatni teret a dalje ćete imati lak pristup.

Istražite, prilagodite i iskoristite dodatnu kompatibilnu opremu!

2.298,75  (bez PDV 1.839,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

MTR MI11 L01+
  • Visoka kvaliteta od nehrđajućeg materijala
  • Jake aluminijske lamele
  • Sigurno zaključavanje ključa
  • Zaštita od vremenskih uvjeta
  • Poboljšanje potrošnje goriva
  • Neobavezni nosači tereta kapaciteta 75 kg/par

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This