info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Roleta – SE verzija – Ford Ranger EXTRACab 2023+ XL/XLT/LIMITED

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Nova generacija, 5-patentiranih aluminijskih roleta  Tessera SE , dostupna za  Ford Ranger 2023+ T6.2 P703  EXTRACAB . Revolucionaran dizajn, svestranost, izdržljivost,  100% ručni rad  i  3 godine jamstva  na materijale i izradu.

 • Jednostavna i udobna uporaba (bez pokreta opruge ili motora).
 • Posebne aluminijske bočne šine (debljine 5 mm), s integriranim “T-UTORIMA” za jednostavnu i sigurnu ugradnju BEZ BUŠENJA dodatnih dodataka kao što su: Roll barovi, bočni rukohvati i poprečni nosači.
 • Posebno dizajniran unutarnji sustav zaključavanja s aluminijskim zupcima za zaključavanje za sprječavanje neovlaštenog pristupa. Koristite remen za automatsko otključavanje Tessera SE i olakšajte si svakodnevni život (bolja zaštita i korištenje na niskim temperaturama).
 • Posebno dizajnirane šire, jače letvice “OTPORNE NA NOŽ” za 100% sigurnost tereta i guma za vrhunsku izolaciju.
 • 2 posebno dizajnirana Φ20 drenažna sustava, s 2 preljevna sustava i integriranom “ANTI-LEAF” tehnologijom u području spremnika, za potpunu drenažu i zaštitu od vode (60 litara/minuta).
 • Inovativni dizajn stražnje lamele u kombinaciji najmanjih dimenzija spremnika (20 cm x 23 cm), nudi prednost maksimiziranja neto nosivosti i po duljini i po visini.
 • Posebno dizajniran poklopac spremnika koji omogućuje lak pristup i unutarnji pregled Tessera SE.
 • Sljedeća generacija premaza u prahu (klasa 2) s finom teksturom i velikom otpornošću na vremenske uvjete. Praškasti premaz se nanosi u posebnim grijanim pećnicama 15 minuta na 190 °C.
 • Jednostavna ugradnja u vozila sa ili bez podstava. U slučaju posteljnih podstava, mogu se jednostavno postaviti s tipovima ISPOD ili NAD šinama.
 • Jednostavna i brza montaža bez bušenja rupa.
 • Aerodinamični dizajn za povećanje uštede goriva.
 • Najjača i najizdržljivija aluminijska roleta na svjetskom tržištu (ukupna težina aluminija: 50 kg).

1.868,75  (bez PDV 1.495,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

TESS 15070 SE

DOSTAVA NIJE UKLJUČENA U CIJENU.

CIJENA DOSTAVE OVISI O ADRESI SLANJA, TEŽINI, KOLIČINI I VELIČINI PROIZVODA.

CIJENU DOSTAVE DOBIT ČETE PUTEM VAŠE E-MAIL ADRESE.

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This