info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Rubovi blatobrana ROCKY – Nissan Navara NP300 (2015+) EURO 6

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Blatobrani omogućuju da promijenite profil Vašeg vozila kao i nijanse njegovog izgleda uz vrlo malo truda ili troškova. Oni također pružaju dodatne prednosti agresivnijeg izgleda, pokrivenost po cijeloj širini guma i dodatnu zaštitu bočnih strana vozila od krhotina koje bi mogle biti izbačene s ceste.

Obogatite svoje vozilo blatobranima, koji će zajamčeno izdržati ekstremne temperature bez savijanja ili blijeđenja u svim vremenskim uvjetima.

619,00  (bez PDV 495,20 )

Proizvođač:

Oznaka:

016105-1
  • Dimenzije se prilagođavaju prema godini vozila, marki i modelu
  • Štiti boju i blatobrane od vremenskih nepogoda i krhotina s ceste
  • Jednostavna instalacija, nije potrebno bušenje
  • Otporan na UV zračenje i neće pucati, blijediti ili deformirati se
  • ZA MOTOR EURO 6, SA ADBLUE

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This