info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Set kablova – Lazer Lamps – ‘Pickup’ ST/Linear/Triple-R – 2+2 lights

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Idealno rješenje za ožičenje četiri Lazer visokoučinkovita LED reflektora odobrena E-oznakom, najčešće na vozilima gdje postoji zahtjev za 2x svjetla na prednjem dijelu vozila i 2x svjetla na krovu/sportskoj traci. Prikladno samo tamo gdje se koriste svjetla bez dodatne funkcije pozicijskog svjetla.

Postavljanje je brzo, jednostavno i pouzdano s 2-pinskom Superseal vezom i bez konfiguracijskih postupaka.

Set se sastoji od:

  • releja od 12 V
  • osigurača od 35 A
  • terminala za bateriju na jednom kraju
  • 1,5 m i 6,5 m kabli.

Omogućen je i rad Lazer proizvoda paralelno sa standardnim dugim svjetlima na vašem vozilu. Sve Lazer svjetiljke prodaju se s prethodno ožičenim ženskim konektorom pričvršćenim na muški konektor kabelskog svežnja svjetiljki, kako bi se olakšalo ožičenje u sustavu vašeg vozila.

Kompatibilan je sa: ST Evolution (svi proizvodi), Triple-R 750 Elite (Gen2), Triple-R 850 Elite (Gen2), Triple-R 1000 Elite (Gen2), Linear-6 (Std / Elite),  Linear-12 (Std / Elite) i Linear-18 (Std / Elite).

86,25  (bez PDV 69,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

8230-12V-SP
  • Komplet ožičenja s četiri žarulje za Lazer E-oznake odobrenih svjetala za vožnju (ne s funkcijom PL)
  • Držač releja odobren prema IP53 kada se montira u okomitom (uspravnom) smjeru
  • 2-pinski Superseal priključci
  • Omogućuje rad svjetala paralelno sa standardnim dugim svjetlima
  • Dijelovi kabela za provođenje za dodatnu zaštitu unutar motornog prostora

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This