info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Set kablova – Lazer Lamps – ST/Linear/Triple-R – 1 light

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Idealno rješenje za ožičenje Lazer visokoučinkovitog LED reflektora odobrenog E-oznakom. Postavljanje je brzo, jednostavno i pouzdano s 2-pinskom Superseal vezom i bez konfiguracijskih postupaka.

Set se sastoji od:

  • 12 V releja (u vodootpornom kućištu)
  • osigurača od 20 A
  • terminala za bateriju na jednom kraju
  • 2,2 m kabla.

Omogućen je rad Lazer proizvoda bilo paralelno sa standardnim osvjetljenjem na vozilu , i/ili putem neovisnog prekidača koji se može ugraditi u vaše vozilo. Sve Lazer svjetiljke prodaju se s prethodno ožičenim ženskim konektorom pričvršćenim na muški konektor kabelskog svežnja svjetiljki, kako bi se olakšalo ožičenje u sustavu vašeg vozila.

Kompatibilan sa: ST Evolution (svi proizvodi), Triple-R 750 Elite (Gen2), Triple-R 850 Elite (Gen2), Triple-R 1000 Elite (Gen2), Linear-6 (Std / Elite), Linear-12 (Std / Elite), Linear-18 (Std / Elite), Linearni-36, Linearni-42 i Linearni-48.

62,50  (bez PDV 50,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

1L-LP-220
  • Komplet ožičenja s jednom lampom za Lazer E-oznake odobrenih svjetala za vožnju
  • Superseal spojevi
  • Uključuje prekidač za uključivanje/isključivanje za neovisno upravljanje dugim svjetlima
  • Dijelovi kabela za provođenje za dodatnu zaštitu u motornom prostoru

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This