info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Set opruga – Set za podizanje vozila – PEDDERS – Ford Ranger Raptor (2019+)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Želite li podići svoj Ford Raptor?

Onda Pedders Suspension ima rješenje za vas. Ovaj komplet sadrži izvrsne zavojne opruge Pedders. Ovaj komplet će podići vozilo za cca. 30 mm što omogućuje bolji razmak od tla i bolji izgled. Može se koristiti za postavljanje većih guma. Navedene dimenzije pretpostavljaju standardno vozilo. Ako imate sprijeda dodatnu opremu kao što je vitlo ili poluga, to će utjecati na konačnu instaliranu visinu te će možda biti potrebno dostaviti različite opruge za tu primjenu. Ove komponente zamjenjuju originalne stavke. Nisu potrebne nikakve druge preinake na vozilu. Nakon montaže toplo preporuča se da se izvrši poravnavanje kotača za optimalne performanse vozila.

Set se sastoji od:

  • 2x prednja opruga
  • 2x stražnja opruga

 

700,00  (bez PDV 560,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

280198/99
  • Set opruga za podizanje vozila
  • Certifikat TUV
  • Povećani Off-Road razmak od tla
  • 30 mm podizanje vozila
  • Vrhunski čelični koluti

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This