info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Set za podizanje vozila – Isuzu D-Max (2012+)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Komplet za podizanje ovjesa 2 inča, Isuzu D-Max (2012+).

Koristi se za podizanje automobila za 2 inča na ovjesu. Ne mijenja karakteristike amortizera, opruga i opruga vozila, ali istodobno, zahvaljujući povećanju hoda ovjesa u odnosu na udaljenost kompresije, vozilo značajno poboljšava udobnost i brzinu prilikom vožnje – puta.

Komplet se sastoji od odstojnika za prednje amortizere, u-vijaka stražnje osovine i odstojnika postavljenih između opruge i stražnje pogonske osovine.

Vaš će automobil dobiti dodatni razmak od tla, omogućiti vam postavljanje nešto većih kotača i značajno utjecati na udobnost i brzinu terenskog putovanja.

265,45  (bez PDV 212,36 )

Proizvođač:

Oznaka:

D-F-B3/LB-D

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This