Set za podizanje vozila – OME – Ford Ranger (2012-2019)

Old Man Emu setovi ovjesa nude izvrsno rješenje za korištenje na cesti i izvan nje.

Bilo da putujete cestom, brdima, upotrebljavate svoje vozilo u natjecateljske svrhe ili vučete prikolicu, važnost potpuno integriranog sustava ovjesa 4 × 4 je najvažnija.  Dizajniran za vrhunske performanse na svim terenima, nadogradnja ovjesa Old Man Emu od strane ARB pružit će primjetna poboljšanja performansi vozila, uključujući nosivost i kontrolne karakteristike. Vodeća australska marka ovjesa 4 × 4 uzima u obzir vaše individualne zahtjeve, a specijalni inženjeri provode stotine radnih sati testirajući i modificirajući razne kombinacije u zahtjevnom australskom Outbacku tako da možete pronaći najprikladnije rješenje za svoje potrebe.  Kvalitetna, specifična primjena, ovjes za naknadno tržište dizajniran je da poveća sposobnost nošenja tereta i poboljša upravljanje vozilom i udobnost na svim terenima, istovremeno pružajući veći razmak od tla za bolje rješavanje izazovnijih terena. Za razliku od neke druge dodatne opreme, primijetit ćete blagodati novog sustava ovjesa svaki put kada vozite svoje vozilo.

Raspon prednjih opruga, s odgovarajućim amortizerima, razvijen je kako bi se zadovoljile različite postavke vozila, a povećanje prednje visine od približno 50 mm postignuto je bez potrebe za skupim izmjenama. Prednji trim paker razvijen je za daljnje fino podešavanje visine prednje vožnje. Povećanje stražnje visine za otprilike 50 mm održava tvornički nagib vozila, a niz stražnjih opruga, s podmazivim okovima, pruža više opcija ovisno o teretu koji se namjerava prevoziti. XL list je također razvijen za pomoć pri finom podešavanju nosivosti težine.

Set se sastoji od:

  • Prednje zavojne opruge (1 par 2997)
  • Lisnate opruge (2 kom EL049R)
  • Sportski nosač nitropunjača (2 kom 90019)
  • Stražnji nitropunjač Sport Shock (2 kom 60101)
  • Kit za podmazivanje (1 par OMEGS20)
  • Komplet opružnih čahura (2 kom OMESB103)
  • U-vijci (4 kom OMEU66)
  • Komplet odstojnika pogonske linije (1 kom FK57).

1.765,08  (13.299,00 kn) (bez PDV 1.412,06  (10.639,17 kn) )

Proizvođač:

Oznaka:

EK4005A1

Procijenjeni porast:

  • Prednja strana: 50 mm
  • Stražnji: 50 mm

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja.

Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama.  U slučaju vanstandardne paletizacije i voluminoznih pošiljki,  te izvoznih pošiljki, cijenu dostave je potrebno provjeriti o čemu ćemo obavijestiti korisnika, te dodatno zaračunati.

Cijena u kunama se prikazuje prema fiksnom tečaju konverzije: 1€ = 7,53450Kn.

PODACI ZA DOSTAVU

Share This