info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Set za podizanje vozila – OME – VW Amarok (2010-2016, 2016+)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Old Man Emu setovi ovjesa nude izvrsno rješenje za korištenje na cesti i izvan nje.

Bilo da putujete cestom, brdima, upotrebljavate svoje vozilo u natjecateljske svrhe ili vučete prikolicu, važnost potpuno integriranog sustava ovjesa 4 × 4 je najvažnija.  Dizajniran za vrhunske performanse na svim terenima, nadogradnja ovjesa Old Man Emu od strane ARB pružit će primjetna poboljšanja performansi vozila, uključujući nosivost i kontrolne karakteristike. Vodeća australska marka ovjesa 4 × 4 uzima u obzir vaše individualne zahtjeve, a specijalni inženjeri provode stotine radnih sati testirajući i modificirajući razne kombinacije u zahtjevnom australskom Outbacku tako da možete pronaći najprikladnije rješenje za svoje potrebe.  Kvalitetna, specifična primjena, ovjes za naknadno tržište dizajniran je da poveća sposobnost nošenja tereta i poboljša upravljanje vozilom i udobnost na svim terenima, istovremeno pružajući veći razmak od tla za bolje rješavanje izazovnijih terena. Za razliku od neke druge dodatne opreme, primijetit ćete blagodati novog sustava ovjesa svaki put kada vozite svoje vozilo.

Poseban izazov na Amaroku bila je jedinstvena montažna spojnica koja se koristila na prednjim podupiračima, što je zahtijevalo opsežan razvoj i testiranje (kako u FEA laboratoriju tako i na testiranju vozila) od strane OME inženjera kako bi se proizvelo odgovarajuće rješenje. Višestruke prednje opruge, s odgovarajućim amortizerima, razvijene su kako bi se zadovoljile različite postavke vozila, a povećanje prednje visine od približno 20 mm postignuto je bez potrebe za skupim izmjenama. Prednji trim paker razvijen je za daljnje fino podešavanje visine prednje vožnje. Povećanje stražnje visine za otprilike 20 mm održava tvornički nagib vozila, a izbor stražnjih opruga pruža više opcija ovisno o teretu koji se namjerava prevoziti. XL list je također razvijen za pomoć pri finom podešavanju nosivosti težine.

Optimalne performanse postižu se s opterećenjem do 400 kg. Prednje podizanje: 20 mm, stražnje podizanje: 20 mm.

Set se sastoji od:

 

2.003,99  (bez PDV 1.603,19 )

Proizvođač:

Oznaka:

EK7001A1

Procijenjeni porast:

  • Prednja strana: 20 mm
  • Stražnji: 20 mm

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This