info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Set za podizanje vozila – PEDDERS – Suzuki Jimny (2018+)

Komplet za podizanje ovjesa Pedders 2 inča. Suzuki Jimny

Želite li podići svoj Jimny? Onda Pedders Suspension ima rješenje za vas. Ovaj komplet sadrži naše izvrsne Pedders TrakRyder Foam Cell, prednje i stražnje spiralne opruge i potrebne dijelove za izmjene kočionog crijeva i prekidača prednjih svjetala.

Ovaj komplet je naš Premium Lift Kit, a dizajniran je prvenstveno za podizanje vozila i poboljšanje razmaka od tla .

Ovaj komplet će podići vozilo za cca. 50 mm omogućuje bolji razmak od tla i poboljšan izgled. Može se koristiti za postavljanje većih guma. Navedene dimenzije pretpostavljaju standardno vozilo. Ove komponente zamjenjuju originalne stavke. Nisu potrebne nikakve druge preinake na vozilu. Nakon montaže toplo preporučamo da se izvrši poravnavanje kotača za optimalne performanse vašeg vozila.

U kompletu su uključena duža crijeva za stražnje kočnice i potrebni dijelovi za ispravan rad sustava za niveliranje prednjih svjetala. NAPOMENA, NIJE moguće jednostavno produljiti nosač ili slično na ovom vozilu ako koristite dulje amortizere. Ako to učinite, doći će do pucanja prekidača za podešavanje svjetla pod punom kompresijom ovjesa. Dijelovi uključeni u naš komplet rješavaju ovaj problem.

Podaci o visini vozila

  • Prednja strana: 50 mm viša od standardne
  • Stražnji: 50 mm viši od standardnog
  • Napomene: Visine treba mjeriti kao što je prikazano na sekundarnoj slici.

 

1.200,00  (bez PDV 960,00 )

DOSTUPNOST:  info@padiss-horvat.hr

UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr

Proizvođač:

Oznaka:

803285
  • Set opruga za podizanje vozila
  • Certifikat TUV
  • 50 mm podizanje vozila
  • Vrhunski čelični koluti

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This