info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Set za podizanje vozila – PEDDERS – Toyota Hilux DC, EC (2005-2015)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Komplet za podizanje ovjesa Pedders 2 inča. Toyota Hilux ExtraCab DoubleCab 2005-2015

Želite li podići svoju Toyotu? Onda Pedders Suspension ima rješenje za vas. 

Ovaj komplet je naš Premium Lift kit, i dizajniran je prvenstveno za podizanje vozila i poboljšanje vožnje na vozilima koja inače nemaju veliku težinu. Ako redovito nosite teške terete ili vučete prikolicu, razmislite o jednoj od naših opcija opreme za teške uvjete rada Ovaj komplet NE smanjuje sposobnost nošenja tereta u usporedbi sa standardnom stražnjom oprugom Hilux Ranger. Međutim, naša stražnja opruga, u kombinaciji s našim posebno ventiliranim amortizerom, omogućuje poboljšanje u neopterećenoj vožnji, uklanjajući dio oštrine koja se može osjetiti u standardnom vozilu na lošim cestovnim površinama.

Komplet također uključuje prednje podupirače s ventiliranim amortizerima za poboljšanu udobnost vožnje. Ovaj komplet podići će vozilo za cca. 45 mm (vidi stvarne dimenzije dolje) što omogućuje bolji razmak od tla, poboljšane artikulacije i poboljšani izgled. Može se koristiti za smještaj većih guma. Navedene dimenzije pretpostavljaju standardno vozilo. Ako imate dodatnu opremu na brodu sprijeda, poput vitla ili poluge, to će utjecati na konačnu postavljenu visinu. U tom slučaju, obratite nam se jer će možda biti potrebno isporučiti različite opruge za vašu primjenu.

Potpuno sastavljene Ezifit opruge u ovom kompletu omogućuju brzu i jednostavnu montažu na vaše vozilo. Imaju Pedders pjenasti amortizer, Pedders oprugu kao i novi graničnik i prtljažnik na vrhu. Nema potrebe za korištenjem opružnih kompresora ili ponovnim korištenjem starih dijelova. Jednostavno pričvrstite ravno. Ove komponente zamjenjuju originalne stavke. Nikakve druge izmjene na vozilu nisu potrebne. Nakon ugradnje toplo preporučamo da se izvrši poravnanje kotača za optimalne performanse vašeg vozila.

Ključne značajke

 • Komplet za podizanje od 1,75 inča
 • Poboljšana udobnost vožnje
 • Povećani razmak od tla izvan ceste
 • Klipni amortizeri od sinteriranog željeza s velikim otvorom od 40 mm
 • Vrhunski čelični koluti

Podaci o visini vozila

 • Prednji dio: 765 mm s kotačima od 16 inča
 • Straga: pribl. 40mm viši od standarda.
 • Napomene: Visine treba mjeriti kao što je prikazano na slici.

Sadržaj kompleta 803161:
807201 x 2 – Pedders EziFit pjenasti podupirač (280071)
6280 x 2 – Pedders Trakryder lisnata opruga
153226 x 2 – Pedders Trakryder pjenasti amortizer
EP8338 x 1 – Uretanski uložak lisnate opruge (2PKT)
EP8339 x 1 – uretanska ušica lisnate opruge/čahura (8PKT)
434008 x 4 – Pedders U-vijak 60 x 13 x 190 mm

 

1.725,00  (bez PDV 1.380,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

803161
 • Set opruga za podizanje vozila
 • Certifikat TUV
 • 45 mm podizanje vozila
 • Vrhunski čelični koluti

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This