info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Strands Siberia – Radno svjetlo – PRESIDENT WORK LIGHT 35W LED

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Više od nadogradnje – više kao revolucija. Iskustvo koje su vaše oči čekale. Maksimalno zadovoljstvo. President radna svjetla su tu da vas naježe. Ovdje da ponovno osmislimo radnu svjetiljku. Svjetlo i dizajn u potpunoj simbiozi. Definicija inovacije. Toliko više od modernog ažuriranja klasične serije Rock Solid. Govorimo o novoj kategoriji radnih svjetala. Standardna verzija Presidenta voli se isticati. Utapanjem. Super tanak dizajn. Tamno obojena leća koja stvara trezveni crni izgled. Tajanstveno ekskluzivno na dnevnom svjetlu. Ekstremna snaga u tami. Pažljivo testirano kako bi pružilo nevjerojatno lagani snop s maksimalnom preciznošću. Uvijek smo razvijali rasvjetu koju će svaki vozač koristiti svaki dan kako bi vozač bio što sigurniji, udobniji i fokusiraniji. Ovaj proizvod ima ADR odobrenje, što znači da se može montirati na vozila koja prevoze opasne tvari. ADR je zakonski okvir za prijevoz opasnih tvari na cestama i odnosi se na zemlje u Europi. Opasna roba može, na primjer, biti tvari ili predmeti koji, ako se njima nepravilno rukuje tijekom prijevoza, predstavljaju opasnost za ljude, životinje i/ili okolni okoliš.

Vrsta LED SAMSUNG
Vrsta LED svjetiljke
PCS LED 12
Napon (V DC) 12-70V DC
Potrošnja (w) 12V 35
Potrošnja (w) 24V 35
Teoretski lumen 4512
Stvarni lumen 3000
1 LUX @ m 68
Kelvin 5700
IP-klasa 69K
Boja kućišta Crna
Prozirna leća u boji
Boja LED je Bijela
Uzorak snopa Poplava
Pozicijsko svjetlo br
Priključni kabel
Duljina kabela (mm) 2000
Materijal držača Nehrđajući čelik
Materijal kućišta/šasija Aluminij
Materijal leće Polikarbonat
Duljina (mm) 109
Dubina (mm) 49
Visina (mm) 109
Visina uključujući nosač (mm) 133
Radna temperatura -40°C – +40°C
ADR odobreno Da
EMC ECE R10

265,00  (bez PDV 212,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

908532

Ovaj proizvod ima ADR odobrenje, što znači da se može montirati na vozila koja prevoze opasne tvari.

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This