info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Strands Siberia – Radno svjetlo – UNITY WORK LIGHT/ REVERSING LIGHT 10W LED

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Postanite profesionalac uz Unity radno svjetlo/svjetlo za vožnju unatrag. Unity radno svjetlo/svjetlo za vožnju unatrag dolazi u veličini od samo 5×5 cm. Ipak, pruža revolucionarno snažnu svjetlosnu snagu od 931 stvarnog lumena i potrošnju od samo 10 W. Daje vam optimiziranu distribuciju svjetlosti tamo gdje vam je najpotrebnija. Razvijen kako bi poboljšao vašu sposobnost preciznog upravljanja teškim strojevima čak i tijekom najtamnijih sati dana. Radno svjetlo/svjetlo za vožnju unatrag savršeno je rješenje za današnja moderna vozila koja trebaju radna svjetla poput kamiona, traktora, prikolica, građevinskih ili poljoprivrednih strojeva. Unity dolazi u beskonačnom dizajnu, gdje se leća proteže u kutove i pruža izvrstan izgled, odolijevajući prljavštini i dopuštajući izlazu svjetla da postigne svoj puni potencijal. Ugrađena kontrola temperature Unitya štiti lampu i diode od pregrijavanja i smanjuje snagu dok se svjetlo ne ohladi. Ova funkcija čini Unity radna svjetla/svjetla za vožnju unatrag jednim od najtrajnijih proizvoda na tržištu.

 

55,00  (bez PDV 44,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

809234
  • E-ODOBRENO SVJETLO ZA VOŽNJU UNAZAD
  • MINIMALNA VELIČINA OD 5X5 CM
  • VELIKA SNAGE

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This