info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Strands Siberia – Strands MONITUM bežični daljinski upravljač

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Bežični daljinski upravljač za Monitum bljeskalice. Kontrola olakšava uključivanje i isključivanj, prebacivanje između 11 različitih uzoraka svjetla i prebacivanje između dnevnog i noćnog načina rada. Napajanje na baterije ili putem USB kabela. Kompatibilan iz serije Monitum, koja je najnovijeg modela – s Wi-Fi simbolom na vrhu.

 

146,25  (bez PDV 117,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

850150

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This