info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Transportna košara za kuku UNIverzalna

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Košara je izrađena od cijevi Ø 20 mm zavarenih u čvrstu konstrukciju koja se može podešavati u 5 ravnina. Sklopljena košara je dimenzija 70 x 85 cm, a kada su bočni krakovi rasklopljeni širina joj se povećava na 144 cm.Teži samo 15 kg, košara može nositi teret do 150 kg.

Međutim, ova košara ma mnogo više namjena, jer se u košari može prevesti i nekoliko drvenih ravnala, vreća cementa ili drugih glomaznih materijala kojima ne bismo htjeli zaprljati unutrašnjost automobila.

Set sadrži sve potrebne elemente za montažu. Proizvodi obojeni  u mat crnu boju RAL 9005, fine strukture.

Košara koristi posebno rješenje koje omogućuje slobodno penjanje i spuštanje niz oštre padine bez straha da će se otkinuti s kuke za vuču. Košara se podiže i vraća u svoju poziciju nakon svladavanja prepreke – ova situacija je prikazana u videu na linku ispod:

349,00  (bez PDV 279,20 )

Proizvođač:

Oznaka:

HAA

 

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This