info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Vjetrobrani – Ford Ranger/ Ford Raptor (2023+)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Obično, ako otvorite prozor kad padne kiša, voda ulazi i unutrašnja obloga i električni prekidači prozora u vašem vozilu mogu biti uništeni. Uz vjetrobrane, još uvijek možete dovoljno otvoriti prozore kako biste omogućili hladan protok zraka, ali će se svaka kiša otkloniti držeći unutrašnjost vašeg automobila suhom i čistom.

Ako imate pse, vjetrobrani su posebno idealni. Vjetrobrani omogućuju otvaranje prozora nekoliko centimetara kako bi se u njega ušlo dovoljno svježeg zraka, ali nitko ne može vidjeti da je prozor uopće otvoren.

135,00  (bez PDV 108,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

ATC120

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This