info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

Zaštita prednjih farova – Land Rover Defender (1983-2016)

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

Zaštitna rešetka za farove Defender SVX – par

Zaštitna rešetka za farove Defender SVX – par. Rješenje za učinkovitu zaštitu prednjih svjetala Defendera SVX. S obzirom na korištenje visokokvalitetnih materijala, čini se da su rešetke robusne. S agresivnim i jednostavnim, a opet elegantnim, linearnim i čistim dizajnom, prednja svjetla s rešetkama SVX dizajnirana su da vašem Defenderu daju dašak klase i odlučnosti. Kvalitetan potpis, svaka komponenta ima ugrađenu nehrđajuću oznaku u strukturi. Ove rešetke za prednja svjetla Defender SVX opremljene su pločama za pojačanje za pravilniju i sigurniju ugradnju. Budući da je poklopac na koji su pričvršćeni izrađen od plastike, umjesto samoreznih vijaka smatrali smo prikladnim korištenje prohodnih vijaka i ovih pločica za bolje pričvršćivanje.

 

 

 

 

132,59  (bez PDV 106,07 )

Proizvođač:

Oznaka:

GFA0046SVX

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This