info@padiss-horvat.hr            

               A. MIHANOVĆA 45a, PRELOG, HRVATSKA

OSRAM – Radno svjetlo – VX80-SP

Iza svake fotografije stoji naš rad i trud koji je potrebno poštivati. Naše fotografije zaštićene su autorskim pravima i nisu besplatne za korištenje. Korištenje naših fotografija potrebno je naše odobrenje. Fotografije koje nisu naše vlasištvo za njh imamo odobrenje.

(Zakon o autorskom pravu i srodnim pravima)

OSRAM  VX80-SP dodatno radno LED svjetlo

Osram LEDriving radno svjetlo CUBE VX80-SP je serija LED vrijednosti svjetla. Osvijetlite svoje pustolovine na cesti ili izvan ceste snažno usmjerenim svjetlom do udaljenosti od 230 metara. Osram LEDriving CUBE VX80-SP svijetli u obliku usmjerenog / točkovnog snopa (SP), koji je specijaliziran za terensko osvjetljenje snopom svjetlosti udaljenom do 230 metara. LED svjetla u hladnoj bijeloj boji stvaraju intenzivno svjetlo od 6000 Kelvina. Svjetla su prikladna za vozila s naponom od 12V ili 24V. Proizvodi su dizajnirani u robusnom i kompaktnom dizajnu s dugim vijekom trajanja do 5000 sati. Opremljeni su izuzetno robusnim polikarbonatnim lećama koje mogu podnijeti i zahtjevne uvjete. Ova LED svjetla karakterizira izuzetno visoka optička učinkovitost, homogena raspodjela svjetlosti i smanjeno ostakljenje. OSRAM nudi dvogodišnje jamstvo za LEDriving CUBE VX80-SP. Nova OSRAM LED svjetla nude najbolju LED tehnologiju i najsofisticiraniji dizajn na tržištu. Podaci o osvjetljenju (lumeni) su stvarni i realni. Podaci nisu trenutni hladni lumeni, već stvarni lumeni generirani LED svjetlom tijekom rada (zbog toga se nazivaju HOT lumeni).

Prednosti proizvoda:

učinkovito radno svjetlo u LED tehnologiji
Kompaktan i robustan: visok otpor zahvaljujući posebno dizajniranim polikarbonatnim lećama
Dugi vijek trajanja zahvaljujući inteligentnom upravljanju toplinom
LED svjetla velike snage
kvadratni oblik 80mm
2 godine garancije

Odobrenje i područja primjene:

Dodatna LED svjetla LEDriving Cube VX80-SP odobrena su u skladu s ECE R10 (tj. Za terensku uporabu). Njihova se upotreba razlikuje ovisno o svestranosti: terenska vozila, spašavanje, kontrola, prijevoz zaliha u siromašnim područjima, radovi na gradilištima, održavanje, plugovi za snijeg, kampiranje, križ, 4 × 4 quad, kamioni, gospodarska vozila, gradnja, zemljani radovi , poljoprivreda i prikolice.

110,00  (bez PDV 88,00 )

Proizvođač:

Oznaka:

LEDWL101-SP

Tehničke informacije:

Svjetlosna udaljenost @ 1lx: ~ 114 m
Vrući lumeni: 1300 lm
Temperatura boje: 6000K
Nazivna ulazna snaga: 20W
Ulazni napon: 12 / 24V
IP zaštita: IP67
EMC / EMI: ECE R10
Zaštita od pogrešnog polariteta veze
Duljina kabela: 35 cm

U SETU DVA SVJETLA.

 

DOSTUPNOST:               UPIT ZA PONUDU: ponude@padiss-horvat.hr 

Webshop cijena vrijedi za kupovine putem web shopa za sve načine plaćanja. Navedena cijena vrijedi i u našim poslovnicama isključivo za gotovinsko plaćanje (novčanice).

Paketi teži od 31,5 kg i veći od 300 cm  ((kombinirane dimenzije (najdulja stranica + opseg) mogu biti najviše 300 cm Dodatno, najveća duljina paketa je 175 cm)) DODATNO SE NAPLAĆUJE. Cijenu dostave obavijestit ćemo Vas preko e-mail adrese sa dodatnom ponudom.

INFORMACIJE O DOSTAVI

Share This